OLD

Nieuws

Spectaculair optreden L'Union

November 2007

Harmonie L'Union speelde twee avonden voor het publiek muziek van zeer uiteenlopende genres. Het programma was een mix van moderne pop, classics, filmmuziek, disco, musicals en dansmuziek en herkenbare symfonische muziekwerken.

Het combo bestond uit Tom Brouwer (toetsen) Luuk Smets / Michiel Vromans (drums) Jac Knook (basgitaar) en Pieter van Helden (gitaar). Tachtig muzikanten begeleidde de vier vocalisten bij hun optredens.

Voor dit prom concert waren de solisten Karin Heeren, Dorien Driessens, Bas Soetens en Stephan Beerens uitgenodigd om het enthousiaste promspubliek mee te nemen bij bekende hits. Meezingen, dansen en uit je "dak gaan" in een sfeervol ingerichte proms-zaal kwamen steeds naar voren. De vette lichtshow en grote videowall maken het geheel perfect af.

Een van de hoofdacts werd het optreden van Jasper van Rosmalen (Marco Borsato). Op zijn viool speelde hij meesterlijke melodiŽn die het publiek diep hebben geroerd.

De reacties van de gasten waren overweldigend. Alle mensen, de muzikanten, solisten; iedereen was lovend over dit geweldige muziek spectakel...

Kleijn-produkties bedankt L'Union voor de prettige samenwerking

Sfeerbeelden repetitie klik hier.

  terug naar nieuws ...

.